Untitled-2.jpg

 

De Phonefixr heeft als service het ophalen en terugbrengen uw iPhone.

Tijd is kostbaar en gemak dient de mens. Niemand wil lang zonder telefoon zijn dus Phonefixr haalt het toestel gewoon even bij u op en na reparatie brengen wij het zo snel mogelijk weer terug.

Voorbeeld: iPhone om 17:00 uur door ons opgehaald is dezelfde avond nog, gerepareerd, teruggebracht.

Deze PhoneFixr-ophaalservice geldt alleen voor Gouda, Reeuwijk, Haastrecht, Moordrecht, Gouderak en Waddinxveen. Voor Gouda is de service gratis. Voor de andere streken bedraagt het 10,- euro. Daarmee betaald u voor de benzine en wij voor de tijd. Zo houden we onze service hoog zonder in onze eigen vingers te snijden.

 

De Phonefixr Werkplaats

Maak altijd eerst even een afspraak per telefoon of e-mail !

Breng de telefoon 's ochtends even langs bij onze werkplaats in Gouda en Phonefixr zorgt ervoor dat de iPhone aan het eind van de dag klaar is om te worden opgehaald. Ophalen kan tot 22.00uur !

Op dit moment is het adres voor het langsbrengen van uw iPhone nog Achter de Kerk 9i in Gouda; en dit is in de Goudse binnenstad.

In maart 2015 gaat de Phonefixr verhuizen naar de nieuwe locatie: Achter de Vismarkt 37 in Gouda. Op deze nieuwe locatie zal het ook mogelijk zijn om even te wachten terwijl uw iPhone wordt gerepareerd.

 

Iets verder weg?

Als u verder weg woont kunt u ook de iPhone per post naar Phonefixr in Gouda opsturen. Wij informeren u over de ontvangst van uw toestel en de voortgang van de reparatie. We retourneren het toestel, verzekerd en via PostNL, naar u terug. De verzendkosten van 6,75 worden in rekening gebracht.

 

Bel ons voor meer informatie op 06-2313 3794

Of e-mail naar info@phonefixr.nl